Balkan 2001 tehnički pregled Novi Beograd

Pored činjenice da smo organizovali poslovanje unutar firme tako da vam potpuno olakšamo proces registracije, razmišljali smo koju još dodatnu vrednost da pružimo. Najveća briga svih je novac, pa smo se fokusirali na plaćanje. 

Tako su nastale nove opcije odloženog plaćanja registracije vozila na rate. Ne želimo da nam vozači dolaze neraspoloženi jer će potrošiti veću sumu novca na tehnički pregled i registraciju. Već želimo da im damo malo podstreha, olakšamo plaćanje i na taj način izmamimo osmeh na lice.

U ovom tekstu detaljno predstavljamo sve načine plaćanja i predstavljamo super poklon koji svi dobijaju nakon registracije vozila.

Opcije odloženog plaćanja registracije vozila

Plaćanje registracije i pratećih troškova na više mesečnih rata je sjajna vest za mnoge vozače. Ako ste osoba koja voli da podeli veće troškove na rate i tako sebi omogućite više troškova u isto vreme, ovo je prava opcija za vas.

Važno je napomenuti da odloženom plaćanju podleže registracija i osiguranje, dok tehnički pregled plaćate odmah. Registracija na rate obuhvata:

  • sve takse za registraciju,
  • izradu registracione nalepnice,
  • izradu tablica,
  • izradu saobraćajne dozvole,
  • obavezno osiguranje od autoodgovornosti,
  • zeleni karton (inostrano osiguranje),
  • sve druge vrste osiguranja.

U saradnji sa vašom firmom putem administrativne zabrane, plaćanjem preko platnog spiska, omogućava se olakšano plaćanje. Ali postoji limit od 60.000 dinara koji možete podeliti na rate.

Šta sve plaćate prilikom registracije i koliko sve to košta?

Svakog vozača, pre dolaska kod nas, zanima koliko će ga koštati registracija ove godine. Cenu registracije možete saznati popunjavanjem online kalkulatora registracije na našem sajtu. 

Mi ga koristimo prilikom svake registracije, tako da je pouzdan. Važno je samo uneti precizno sve podatke o vozilu i dodatne usluge koje želite. U izveštaju koji ćete dobiti nije uključen tahnički pregled.

Koji sve troškovi čine jednu registraciju? Ako do sada niste dublje ulazili u to, videćete kada popunite formular. Sve troškove možemo podeliti na osnovne i dodatne.

Osnovne troškove čine tehnički pregled, taksa i porez na registraciju, dve takse za izradu registracione nalepnice i obavezno osiguranje. Dodatni troškovi su izrada saobraćajne dozvole, izdavanje novih tablica, zeleni karton i druge vrste osiguranja.

Dodatne povoljnosti pri registraciji

Čak ni uspostavljanje plaćanja registracije na rate nije nas zaustavilo da prestanemo sa razmišljanjem. Želeli smo da vam se još nekao zahvalimo na poverenju i došli smo do savršenog poklona za sve vozače.

Na putu nikada ne znate kada će vas izdati vaš mezimac, koliko god da ga održavate. Cene šlepanja su visoke, zato je sada najbolje imati uvek aktivan paket pomoći na putu. Kupovinom paketa od nekoliko hiljada vi ste godinu dana mirni, imaćete uvek podršku gde god da se nalazite u Srbiji.

Shvatili smo da je to najbolji način da vam se zahvalimo. Tako da svako ko izvrši kompletnu registraciju kod nas dobija na poklon paket Atlas pomoć na putu u vrednosti od 4.800 dinara.

Atlas pomoć na putu 24h

Paket obuhvata teritoriju Srbije i važi godinu dana. Paket se vezuje za ime osobe, tako da pomoć možete koristiti za bilo koje vozilo ako se u njemu nalazite. 

Zašto registraciju poveriti Balkan 2001?

Kada bi zanemarili povoljnosti pri plaćanju koje smo naveli u tekstu i poklona koji dodeljujemo, našu agenciju za registraciju vozila Balkan 2001 čine ljudi sa velikim iskustvom. Ovim poslom se bavimo više od 20 godina, dovoljno da sve procese optimizujemo i usavršimo.

Danas u skopu našeg centra pružamo sve usluge koje su neophodne za jednu registraciju. Optimizovali smo ceo proces tako da traje što kraće i da vas što manje opterećuje. Sve se obavlja na jednom mestu, pa više ne morate obilaziti razne šaltere i čekati u redovima.

Nalazimo se na idelanom mestu, lokacija Staro sajmište na Novom Beogradu. U bilo kom delu grada da živite lako možete doći do nas, a dok mi obavljamo sve imate mogućnost da uživate ili završavate obaveze u Tc Ušće.

Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, čak i savetujemo svima da nas kontaktirate ako niste sigurni. Na taj način olakšavamo saradnju i štedimo vreme na greške.

Pozovite i zakažite Vaš termin tel Beograd: 0648517007
i tel Šabac: 064 851 6920