Probne tablice Balkan 2001

Da li ste u procesu kupovine ili prodaje automobila, ali vam je potrebno vreme da sredite sve potrebne dokumente pre nego što ga registrujete?

Probna tablica je rešenje za vas! Omogućava vam da vozite vozilo legalno i bez brige o kaznama, dok završavate administrativne korake. Bez obzira na to da li ste privatni kupac ili prodavac, probna tablica je ključni alat koji vam olakšava celokupan proces.

Šta je Probna tablica za automobile?

Probna tablica za automobile je privremena registracija koja vam omogućava da vozite automobil legalno, dok završavate sve administrativne formalnosti vezane za njegovu registraciju.

To znači da možete slobodno voziti automobil, testirati ga i koristiti ga za sve potrebe bez straha od kazni ili nelegalnog korišćenja vozila.

Kada je Probna tablica korisna?

  1. Kupovina vozila: Kada kupujete automobil, probna tablica vam omogućava da vozite vozilo dok se registarske tablice i svi potrebni dokumenti ne srede. To vam pruža slobodu da testirate automobil i uverite se da je sve u redu pre nego što finalizujete kupovinu.
  2. Prodaja vozila: Ako prodajete automobil, probna tablica vam omogućava da osigurate potencijalnim kupcima testnu vožnju, što može ubrzati proces prodaje i povećati šanse za uspeh.
  3. Popravka i servisiranje: Kada popravljate ili servisirate automobil, probna tablica vam omogućava da ga vozite do servisa ili radionice bez straha od kazni za nelegalno korišćenje vozila.

Neophodna dokumentacija kako biste dobili probne tablice

  • za Vozila iz uvoza: inostrana saobraćajna dozvola, carinski obračun, jedinstvena carinska isprava (JCI), inostrana faktura (Račun), sve vozne fakture do krajnjeg kupca, poslednja mora biti izdata iz Beograda, uverenje od AMSS kao i potvrda o prispeću vozila. Potrebno je da kod sebe imate Vašu važeću ličnu kartu i vozačku dozvolu.
  • za vozila koja su već bila registrovana u Srbiji: Pre podnošenja zahteva za probne tablice potrebno je odjaviti tablice i saobraćajnu dozvolu (Važi isključivo za vozila iz Beogradskog registarskog područja). Vozila registrovana u drugim gradovima mogu kontaktirati bilo koji sup na teritoriji grada kako bi dobili dalje smernice.
  • ako ste društvo sa ograničenom odgovornošću (doo): možete nas kontaktirati na broj 011/213-64-42, 064/851-7007, kako bismo Vam pomogli oko dokumentacije i da na što jednostavniji način dobijete probne tablice.

Zašto odabrati nas?

Kada koristite naše Probne tablice za automobile, dobijate sigurnost i slobodu da vozite vozilo bez brige o zakonskim problemima. Naš proces je brz, jednostavan i pouzdan, pružajući vam sve potrebne dokumente kako biste bili sigurni da ste u skladu sa propisima. Sa nama, možete biti sigurni da ćete završiti administrativne korake bez ikakvih problema.

Prijavite se danas i osigurajte svoju Probnu tablicu!

Ne gubite vreme čekajući da se administrativni procesi završe. Prijavite se danas za Probnu tablicu i osigurajte sebi slobodu da vozite automobil bez ikakvih briga. Kontaktirajte nas ako imate bilo kakva pitanja ili vam je potrebna dodatna asistencija.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem email: veramihailovic@balkanauto.com ili na broj 011/213-64-42, 064/851-7007

Naš tim je tu da vam pomogne u svakom koraku Balkan 2001!

Categorykategorija