REGISTRACIJA VOZILA –KALKULATOR REGISTRACIJE

Registracija vozila je jedna od usluga koje Vam nudi Balkan 2001. Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju da u svakom trenutku pruži adekvatnu i pravovremenu uslugu.

Takođe se trudimo da odgovorimo na sve Vaše zahteve i da Vam u svakom trenutku pružimo sve potrebne informacije. Znamo koliko je vreme važno, pa se trudimo da Vam maksimalno štedimo vreme. Kada stignu potrebna dokumenta spremna za preuzimanje, ukoliko želite, obavestićemo Vas putem telefona.

Balkan tehnički pregled nudi mogućnost uplate svih taksi i prikupljanja potrebne dokumentacije za registraciju vozila u bilo kom registarskom području. Izdajemo probne tablice za prevoz vozila do odredišta. Ukoliko se odlučite da nam poklonite poverenje i koristite naše usluge, pripremili smo za vas i poklon iznenađenja!

BALKAN 2001  – IZUZETNA POVOLJNOST ZA NAŠE KLIJENTE!

Ukoliko obavite kompletnu registraciju kod nas, na poklon dobijate Atlas pomoć na putu 24h.

balkan2001-poklon-registracija

KALKULATOR REGISTRACIJE VOZILA

Kalkulator registracije vozila je kreiran u cilju brzog i jednostavnog dobijanja informacija o troškovima registracije vozila. Unošenjem potrebnih podataka koji su bitni prilikom određivanja cene registracije, možete saznati okviran iznos. Nije bitno da li se radi o motociklu ili o automobilima različite kubikaže, na osnovu godine proizvodnje, u stanju smo da Vam pomoću ovog efikasnog i veoma praktičnog alata predočimo potrebne iznose. Nekoliko parametara je dovoljno da uz par klikova saznate okvirnu cenu. Kalkulator je dat u obliku forme, prakktičan i lak za korišćenje.

 CENA REGISTRACIJE VOZILA I POVOLJNI NAČINI PLAĆANJA

Balkan usluge kao i troškove registracije i osiguranja vozila, možete platiti gotovinski ili na rate, čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Plaćanjem preko platnog spiska, tj. putem administrativne zabrane, ostvarujete sledeće pogodnosti:

 • odloženo plaćanje na 6, 9 ili 12 mesečnih rata (Šabac), odloženo plaćanje na 6 mesečnih rata (Beograd)
 • celokupan iznos, sa izuzetkom tehničkog pregleda, uključen je u odloženo placanje (Zeleni karton može da se uključi takođe)
 • mogućnost sklapanja ugovora o registraciji putem administrativne zabrane i sa poslodavcima i sa predstavnicima sindikata
 • gornji limit registracije putem administrativne zabrane je 60.000 dinara

POVOLJNI USLOVI PLAĆANJA REGISTRACIJE ZA ZAPOSLENE U VAŠOJ FIRMI

REGISTRACIJA VOZILA – POTREBNA DOKUMENTA

Da biste produžili registraciju vozila, potrebno je da nam dostavite sledeća dokumenta:

Fizička lica

 • Lična karta i saobraćajna dozvola

Vozila na lizingu za fizička lica

 • Potvrde iz banke o izvršenim uplatama
 • Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole
 • Potvrda lizing kuće za registraciju vozila

tehnicki-11

Pravna lica

 • Izvod iz APR-a
 • Potvrda o izvršenom evidentiranju za PDV
 • Potvrde iz banke o izvršenim uplatama
 • Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole

Vozila na lizingu za pravna lica

 • Izvod iz APR-a lizing kuće
 • Izvod iz APR-a korisnika lizinga
 • Potvrde iz banke o izvršenim uplatama
 • Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole
 • Potvrda lizing kuće za registraciju vozila
 • Ugovor o lizingu

 REGISTRACIJA MOTOCIKALA – povoljnosti za motore i skutere

Balkan 2001 pored usluge registracije vozila, pruža i usluge registracije motora i skutera. Naša usluga obuhvata tehnički pregled i registraciju motora za sve registarske oblasti, uz najbolje uslove za registraciju vozila i proveru njihove tehničke ispravnosti.

Kada je reč o periodu trajanja registracije, imamo mogućnost registracije motocikla na kraći vremenski period. Na primer, možete izabrati registraciju na šest meseci umesto na celu godinu. Ovo je odlična opcija za vlasnike motocikala koji ne koriste svoje vozilo tokom cele godine ili planiraju kraći period korišćenja motocikla. Naše ljubazno osoblje će vam pomoći da odaberete najbolju opciju registracije za vaše potrebe.

Uz to, nudimo fleksibilne opcije plaćanja na rate ili čekovima građana kako bismo olakšali vaše finansijsko planiranje. Sve to vam je dostupno na jednom mestu, bez potrebe da idete u MUP, čime vam štedimo vreme i smanjujemo stres.

Kontaktirajte nas i zakažite termin za tehnički pregled i registraciju vašeg motora ili skutera. Naš tim će vam pružiti profesionalnu i efikasnu uslugu po povoljnim cenama.

Vaša bezbednost je naš prioritet!

registracija-motor /></div></div></div></div><div class=

 BALKAN 2001 – da Vam rešimo nedoumice

 Registracija vozila – često nas pitate

 • Zašto je važna registracija vozila?

  Prvo, registracija osigurava identifikaciju vozila i vlasnika, što pomaže u slučaju krađe ili gubitka. Takođe, omogućava efikasno praćenje saobraćajnih pravila i regulacija, što unapređuje bezbednost na putevima. Osim toga, registracija vozila obezbeđuje da vlasnici plate odgovarajuće takse i poreze koji se koriste za održavanje i izgradnju infrastrukture. Takođe, ovaj proces često uključuje i obavezno osiguranje, što štiti vozače i treće strane od potencijalnih finansijskih gubitaka. Sve u svemu, registracija vozila je neophodna praksa koja doprinosi bezbednosti i ekonomskoj održivosti saobraćaja.

 • Koji su rokovi za registraciju vozila?

  Vozilo se registruje svake godine, do utvrđenog roka. Ukoliko je registracija istekla do 30 dana, procedura registracije je normalna. Ako je registracija istekla više od 30 dana po zakonu ste u obavezi da vratite tablice i saobraćajnu dozvolu. U tom se slučaju izdaju nove tablice i nova saobraćajna dozvola, što pravi dodatni trošak. Dodatni trošak čine cena novih registarskih tablica i cena saobraćajne dozvole.

 • Koje su posledice vožnje neregistrovanog vozila?

  Policajac koji u saobraćaju zaustavi vozača koji upravlja vozilom kome je istekla registracija, izdaje vozaču prekršajni nalog, a vozilo se isključuje iz saobraćaja i od vozača se oduzimajui registarske tablice. Zakonom su predviđene i visoke novčane kazne.

 • Koji su zahtevi za tehnički pregled pri registraciji vozila?

  Novi Pravilnik o tehničkom pregledu zahteva snimanje tehničkog pregleda, a rad se mora obavljati po tačno utvrđenom redosledu. Možda će Vam pomoći ček lista u cilju olakšavanja provere vozila pre tehničkog pregleda:
  – svetlosna signalizacija
  – pojas, rad brisača i prskalica
  – brave i podizači stakla
  – stakla na vozilu
  – pneumatici
  – kuka
  – oprema u vozilu